Kantzos
  • Αρχικη
  • Προϊοντα
  • Προσφορες
  • Τιμοκαταλογος
  • Smart Tips
  • Επικοινωνια

Για καλομαγειρεμένο κρέας

abfotis @ 25.03.2014 Smart Tips

Βάλτε τις μπριζόλες και τα παϊδάκια σε μια αεροστεγή σακούλα και στη συνέχεια βυθίστε τα σε χλιαρό νερό. Η αύξηση της εσωτερικής θερμοκρασίας του κρέατος βοηθά στο καλύτερο μαγείρεμα.

• Άμα έχετε ψήσει υπερβολικά το κρέας, κόψτε το κρέας σε λεπτές λωρίδες πρόσθεσε ελαιόλαδο και φρέσκο χυμό λεμόνι ή μερικές κουταλιές βινεγκρέτ. Το οξύ και το λάδι θα αποκαταστήσουν την υγρασία και το λίπος στο κακοψημένο κρέας.

• Στεγνώστε το κρέας καλά πριν το μαγείρεμα. Η επιφανειακή υγρασία δημιουργεί ατμό στο σοτάρισμα ή στην σχάρα εμποδίζοντας το μέλωμα.

Πανεύκολο χοιρινό ψαρονέφρι με μπριάμ στην κατσαρόλα

Read more

Πόση ώρα μαρινάρουμε τα κρεατικά;

Read more

Η υπόλοιπη μπολονέζ μπαίνει στο τηγάνι με αυγά μάτια

Read more

Copyright & Kantzos © 2025

Facebook