Για καλομαγειρεμένο κρέας
Βάλτε τις μπριζόλες και τα παϊδάκια σε μια αεροστεγή σακούλα και στη συνέχεια βυθίστε τα σε χλιαρό νερό. Η αύξηση της εσωτερικής θερμοκρασίας του κρέατος βοηθά στο καλύτερο μαγείρεμα.
• Άμα έχετε ψήσει υπερβολικά το κρέας, κόψτε το κρέας σε λεπτές λωρίδες πρόσθεσε ελαιόλαδο και φρέσκο χυμό λεμόνι ή μερικές κουταλιές βινεγκρέτ. Το οξύ και το λάδι θα αποκαταστήσουν την υγρασία και το λίπος στο κακοψημένο κρέας.
• Στεγνώστε το κρέας καλά πριν το μαγείρεμα. Η επιφανειακή υγρασία δημιουργεί ατμό στο σοτάρισμα ή στην σχάρα εμποδίζοντας το μέλωμα.