Kantzos
  • Αρχικη
  • Προϊοντα
  • Προσφορες
  • Τιμοκαταλογος
  • Smart Tips
  • Επικοινωνια

Για να μην κολλήσει το κρέας στη σχάρα

abfotis @ 23.01.2014 Smart Tips

Για να μην κολλήσει το κρέας στη σχάρα:

* Βγάλε το από το ψυγείο τουλάχιστον μια ώρα οπριν. Το κρέας πρέπει να είναι καλά ξεπαγωμένο πριν το ψήσουμε.

* Λάδωσε τη σχάρα με ένα πινέλο ή μια χαρτοπετσέτα ποτισμένη στο λάδι

* Άσε τη σχάρα να κάψει καλά πριν τοποθετήσεις πάνω το κρέας για ψήσιμο, έτσι ώστε να μη σου κολλήσει.

* Την ώρα που το ψήνεις, καταβρεξέ το με λίγο νερό ή άλειψέ το με τη μαρινάτα του, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο.

Πανεύκολο χοιρινό ψαρονέφρι με μπριάμ στην κατσαρόλα

Read more

Πόση ώρα μαρινάρουμε τα κρεατικά;

Read more

Η υπόλοιπη μπολονέζ μπαίνει στο τηγάνι με αυγά μάτια

Read more

Copyright & Kantzos © 2025

Facebook