Η σωστή επιλογή κρέατος
Για φούρνο: Σπάλα, κιλότο, κότσι, μπούτι, προστήθι, σπαλομπριζόλες, μπριζόλες, μοσχαρίσιο συκώτι
Για κατσαρόλα: Άκρο λαιμού και κότσι(για αργό μαγείρεμα), κιλότο, κόντρα φιλέτο, νουά,μπούτι, στρογγυλό, λαιμός, σπάλα, μηρός
Για σούπες-Βραστά: Σβέρκος, ουρά, ποντίκι, λάπα, σπάλα, μηρός, στήθος, κότσι
Για σχάρα-Της ώρας: Μπριζόλες, παϊδάκια, κόντρα φιλέτο, κοτολέτες, μοσχαρίσιο συκώτι, προστήθι και νεφραμιά (για σουβλάκια)
Για τηγάνι: Κοτολέτες, φιλέτο, ψαρονέφρι, μπον φιλέ, κιλότο, μπριζόλες, μοσχαρίσιο συκώτι
Για κιμά: Νουά, σπάλα, ποντίκι, πλευρά, κόντρα φιλέτο, νουά, μηρός, λάπα, λαιμός, μπούτι