Kantzos
  • Αρχικη
  • Προϊοντα
  • Προσφορες
  • Τιμοκαταλογος
  • Smart Tips
  • Επικοινωνια

Η σωστή επιλογή κρέατος

abfotis @ 28.11.2013 Smart Tips

Για φούρνο: Σπάλα, κιλότο, κότσι, μπούτι, προστήθι, σπαλομπριζόλες, μπριζόλες, μοσχαρίσιο συκώτι

Για κατσαρόλα: Άκρο λαιμού και κότσι(για αργό μαγείρεμα), κιλότο, κόντρα φιλέτο, νουά,μπούτι, στρογγυλό, λαιμός, σπάλα, μηρός

Για σούπες-Βραστά: Σβέρκος, ουρά, ποντίκι, λάπα, σπάλα, μηρός, στήθος, κότσι

Για σχάρα-Της ώρας: Μπριζόλες, παϊδάκια, κόντρα φιλέτο, κοτολέτες, μοσχαρίσιο συκώτι, προστήθι και νεφραμιά (για σουβλάκια)

Για τηγάνι: Κοτολέτες, φιλέτο, ψαρονέφρι, μπον φιλέ, κιλότο, μπριζόλες, μοσχαρίσιο συκώτι

Για κιμά: Νουά, σπάλα, ποντίκι, πλευρά, κόντρα φιλέτο, νουά, μηρός, λάπα, λαιμός, μπούτι

Πανεύκολο χοιρινό ψαρονέφρι με μπριάμ στην κατσαρόλα

Read more

Πόση ώρα μαρινάρουμε τα κρεατικά;

Read more

Η υπόλοιπη μπολονέζ μπαίνει στο τηγάνι με αυγά μάτια

Read more

Copyright & Kantzos © 2025

Facebook