Kantzos
  • Αρχικη
  • Προϊοντα
  • Προσφορες
  • Τιμοκαταλογος
  • Smart Tips
  • Επικοινωνια

ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΙΔΕΕΣ

abfotis @ 13.11.2013 Smart Tips

•Μαγειρεύοντας με κρασί καλής ποιότητας, η γεύση του φαγητού μας αναβαθμίζεται.

•Η γκάμα μυρωδικών και μπαχαρικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι ευρύτατη. Μετά από δοκιμές θα βρείτε τους συνδυασμούς που σας αρέσουν.

•Δάφνη – μαϊντανός – θυμάρι ταιριάζουν στις περισσότερες παρασκευές.

•Στα κοκκινιστά ταιριάζει πολύ η δάφνη και το μπαχάρι.

•Αν σας αρέσει η κανέλα και το γαρίφαλο, χρησιμοποιήστε τα, αλλά με μέτρο γιατί έχουν έντονη γεύση.

•Η χρήση ρίγανης ή θυμαριού δίνει πολύ φινετσάτο άρωμα.

•Στα λεμονάτα βάλτε ρίγανη και θυμάρι. Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε λουίζα ή λεμονόχορτο που εντείνουν το λεμονάτο άρωμα.

•Ενας επιτυχημένος συνδυασμός είναι το θρούμπι και η μαντζουράνα.

•Νόστιμο αποτέλεσμα θα έχετε και με τη χρήση κόλιανδρου, πιπερόριζας ή/και μουστάρδας.

 

Πανεύκολο χοιρινό ψαρονέφρι με μπριάμ στην κατσαρόλα

Read more

Πόση ώρα μαρινάρουμε τα κρεατικά;

Read more

Η υπόλοιπη μπολονέζ μπαίνει στο τηγάνι με αυγά μάτια

Read more

Copyright & Kantzos © 2025

Facebook