Kantzos
  • Αρχικη
  • Προϊοντα
  • Προσφορες
  • Τιμοκαταλογος
  • Smart Tips
  • Επικοινωνια

Τα μυστικά του μερακλή ψήστη!

abfotis @ 10.01.2014 Smart Tips

Αποφύγετε την χρήση χημικών υγρών για το άναμμα της φωτιάς, ώστε να μην αλοιωθεί η γεύση του κρέατος.

Τα κάρβουνα θα πρέπει να έχουν ανάψει καλά πριν ξεκινήσετε να ψήνετε. Να είναι άσπρα.

Τα με γάλα κομμάτια του κρέατος πρέπει να μαγειρεύονται αργά αργά.

Όσο μεγαλύτερο το κρέας, τόσο μεγαλώνει και η απόσταση που πρέπει να έχει από τα κάρβουνα ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα.

Προσοχή στο πάχος. Αν είναι τα κομμάτια του κρέατος ή των πουλερικών πολύ ογκώδη δεν θα ψηθούν καλά!

Χρησιμοποιήστε λαβίδες αντί για πιρούνι. Έτσι το κρέας δεν θα τρυπήσει και δεν θα χάσει τους χυμούς του.

Ενα ματσάκι από δεντρολίβανο, φασκόμηλο και μέντα, κρεμασμένο δίπλα από την ψησταριά σας θα δώσει τέλειο άρωμα την ώρα που ζεστένεται η φωτιά.

Πανεύκολο χοιρινό ψαρονέφρι με μπριάμ στην κατσαρόλα

Read more

Πόση ώρα μαρινάρουμε τα κρεατικά;

Read more

Η υπόλοιπη μπολονέζ μπαίνει στο τηγάνι με αυγά μάτια

Read more

Copyright & Kantzos © 2025

Facebook