Tα μυστικά του κοτόπουλου πανέ
Το κοτόπουλο πανέ είναι μία συνταγή που έχει χίλιες δυο εφαρμογές! Γίνεται εξαιρετικά γρήγορα, είναι απίθανα νόστιμο και ξετρελαίνει τους πάντες, ιδιαίτερα τα παιδιά. Με τα δικά μας, σπιτικά υλικά παναρίσματος, το αποτέλεσμα είναι απείρως νοστιμότερο και ασύγκριτα υγιεινότερο από τα έτοιμα παναρισμένα φιλέτα και κοτομπουκιές που δελεάζουν τα πιτσιρίκια με αμφίβολης ποιότητας μείγματα. Συνοδέψτε τα με εξίσου υπέροχες σπιτικές σαλτσούλες και δώστε την ευκαιρία στους αγαπημένους σας να εκτιμήσουν και να συνηθίσουν τις αληθινά σπιτικές γεύσεις.
3 ιδέες για νόστιμα μείγματα παναρίσματος
Ανακατεύω καλά τα υλικά του κάθε μείγματος και περνάω εκεί τις λωρίδες κοτόπουλου, αμέσως μόλις τις βυθίσω στα αυγά.
Μείγμα με σιμιγδάλι και σουσάμι
• 1/2 φλιτζάνι ψιλό σιμιγδάλι
• 1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
• 1 κουταλάκι σουσάμι, ελαφρώς καβουρδισμένο
Μείγμα με αμυγδαλόσκονη
• 1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
• 1/2 φλιτζάνι αμυγδαλόσκονη (προτιμώ να χτυπήσω στο μούλτι ασπρισμένα αμύγδαλα)
Μείγμα με πάπρικα
• 1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
• 1 κουτ. γλυκού πάπρικα σε σκόνη (γλυκιά ή μισό-μισό με καπνιστή)
Πηγή: http://www.mamapeinao.gr